šahtar želi moru

Umjesto Ćorića Dinamo prodaje svog drugog dragulja za 15 milijuna eura!?

19.01.2018 u 18:52

Bionic
Reading

Šahtar iz Donjecka trenutno pregovara s Dinamom oko dovođenja talentiranog Nikole More, a odšteta bi mogla biti čak 15 milijuna eura...

Mnogo se ovih dana pisalo o odlasku Ante Ćorića u Romu uz veliku odštetu Dinamu, no jedan drugi talent mogao bi ipak prvi napustiti klub i napuniti mu blagajnu.

  • +10
Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Radi se o Nikoli Mori, mladom 19-godišnjem veznjaku koji je igrao značajnu ulogu u ovosezonskoj Cvitanovićevoj momčadi koja maršira prema tituli prvaka u HT Prvoj ligi.

Talent rođen u Splitu postigao je četiri pogotka u domaćem prvenstvu i odigrao čitav niz dobrih utakmica, što je privuklo interes Šahtara iz Donjecka koji ga želi dovesti već ove zime.

Kako tportal doznaje, pregovori između Dinama i Šahtara još uvijek traju, a odšteta bi mogla biti velikih 15 milijuna eura, što bi bio jedan od najvećih transfera u 'modroj' povijesti.

Šahtar je klub koji cijeni hrvatske nogometaše, a Darijo Srna u njemu je rekorder po broju nastupa. Trener Paulo Fonseca rado bi vidio Moru u svojoj ekipi, no talent ima ugovor s Dinamom do 2022. godine i zbog toga ga iz Zagreba sigurno neće pustiti ako na njemu neće zaraditi značajan novac...