držao u tajnosti

Umjesto borbe s Novakom Đokovićem na teniskom terenu, Rafael Nadal trenutno ima puno većih problema; završio je na štakama...

11.09.2021 u 13:49

Bionic
Reading

Dok se Novak Đoković bori za 21. Grand Slam trofej u karijeri njegov veliki rival Rafael Nadal se bori s ozljedom stopala. Španjolac je US Open osvajao četiri puta (2010., 2013., 2017. i 2019. godine)

Trenutačno peti tenisač na svijetu, ali i vlasnik dvadeset Grand Slam titula u karijeri, obznanio je ove subote kako je imao liječnički tretman na lijevom stopalu.

'Bio sam u Barceloni sa svojim timom i liječničkom ekipom te sam dobio tretman zbog kojeg ću morati mirovati nekoliko dana i koji će me od teniskih terena odvojiti na određeno vrijeme', poručio je 35-godišnji Nadal.

Objavio je Nadal i fotografije nakon tretmana koje, pak, pokazuju da se španjolski tenisač u ovom trenutku mora pomagati sa štakama kako bi hodao.

Nadal, kao ni španjolski mediji, nisu točno naveli o kakvom se tretmanu radilo i koliko će dugo morati biti odvojen od tenisa, a podsjetimo kako su problemi sa stopalom bili razlog što je Nadal propustio kompletnu sezonu od Roland Garrosa pa nadalje. Na Grand Slam turniru u Parizu, kojeg je osvojio rekordnih trinaest puta, izgubio je ove godine u polufinalu od Đokovića.

Kasnije je redom propuštao Wimbledon, Olimpijske igre pa tako i aktualni US Open.