EMOTIVAN I ISKREN

Ukić bez dlake na jeziku nakon bolnog poraza od Srbije!

18.08.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Kapetan košarkaške reprezentacije Roko Leni Ukić nakon poraza 83:86 emotivno se na Facebooku obratio navijačima, zaključivši da je polufinale Igara možda ipak bio prevelik zalogaj, iako po njemu Hrvatska ima bolju momčad od Srbije...

Hrvatski košarkaši doživjeli su još jedan bolan poraz od Srbije, ovaj put u četvrtfinalu olimpijskog turnira. Naši su imali izgleda no u završnici nisu pogodili neke šuteve za tricu niti taktički odigrali kako je trebalo pa su nakon odličnog nastupa na predkvalifikacijskom turniru u Torinu i solidnog u Riju završili ovog četvrtka svoju ljetnu misiju.

Nakon poraza naši su igrači očekivano bili razočarani, a posebno kapetan Roko Leni Ukić koji nije izdržao i objavio je emocionalni post na Facebooku, bez dlake na jeziku. U njemu između ostalog ustvrđuje kako je Hrvatska izgubila od slabije momčadi, kako moralna pobjeda ne znači puno, ali bi ova generacija mogla vladati košarkom uz malo sreće u sljedećih deset godina.

Obraćanje jedinog košarkaša ove generacije kojem su ovo bile druge olimpijske igre (nastupio je i u Pekingu 2008.) prenosimo u cijelosti: