VRIJEME JE ZA POSAO

Ugledni trener dao jasan prijedlog u vezi hrvatskog kapetana Luke Modrića; hoće li ga slavni klub poslušati?

18.09.2020 u 16:28

Bionic
Reading

Tottenham je blizu realizacije velikog posla s madridskim Realom od kojeg će uzeti dvije zvijezde, a bivši menadžer engleskog kluba Harry Redknapp smatra da bi 'Spursi' trebali krenuti i po Luku Modrića

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija ostale su samo formalnosti i napadač Gareth Bale dolazi na jednogodišnju posudbu, a za lijevog beka Sergija Reguilona londonski klub isplatit će odštetu od 30 milijuna eura.

Bivši trener Tottenhama Harry Redknapp osvrnuo se na ove akvizicije, ali je imao i poruku za predsjednika Danela Levyja.

'Otišao bih u Madrid i vidio mogu li vratiti Luku Modrića. Uzeti njih dvojicu, Balea i Modrića, bio bi sjajan potez. Luka je još uvijek sjajan igrač i njegov povratak bio bi nevjerojatan', govorio je engleski stručnjak te dodao:

'Oni imaju fantastične napadače, ali treba im netko tko će ih opskrbljivati loptama, takav je moj osjećaj. Netko poput Luke Modrića moože davati ubojita dodavanja prema naprijed. Treba im takav igrač.'

Redknapp je i u prošlosti uvijek biranim riječima govorio o Modriću, ali i o drugim našim nogometašima, nikada nije tajio da voli Hrvate, a kapetana 'Vatrenih' trenirao je u Tottenhamu (2008-2012.).

Inače, na klupi premijerligaša je Jose Mourinho koji je također veliki fan Modrića, a upravo ga je Portugalac povukao u Real Madrid krajem kolovoza 2012. za 35 milijuna eura.