KAKO UOPĆE NJIH ODBITI?

Ugledni klubovi poludjeli za hrvatskim talentom; sprema se teren za senzacionalni transfer iz HT Prve lige

22.12.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Iz Serie A dolazi informacija kako su talijanski prvoligaši Juventus i Fiorentina zainteresirani za mladog talenta Hajduka Marija Vuškovića

U splitskom klubu i ove godine muku muče sa slabim rezultatima, promjenama u stručnom stožeru i upravi, nezadovoljstvom navijačima i praznom blagajnom, a sigurno atmosferu neće popraviti ni vijest koja stiže s Apeninskog poluotoka prema kojoj bi mogli izgubiti mladog talenta koji još nije niti upisao nastup za prvu momčad.

Juventus i Fiorentina pokazali su zanimanje za 17-godišnjeg stopera i mladog reprezentativca Marija Vukškovića koji igra za Hajduk u B u 2. HNL. Tako tvrdi Alfredo Pedulla, ugledni talijanski stručnjak za transfere.

'Napredovao je do te mjere da je privukao pozornost Fiorentine i Juventusa koji ga pozorno prate. Kvalitetama hrvatskog talenta očaran je i SPAL', napisao je Pedulla.

  • +19
Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Za Vuškovića se i ranije pisalo da bi već u siječnju mogao u Italiju ili Englesku, a ukoliko se cijela situacija 'zakuha' vidjet ćemo kako će u cijeloj priči reagirati Hajduk.

'Bili' ga sigurno neće pustiti bez određene novčane naknade, ali u prošlosti su mladi nogometaši prečesto puta s Poljuda odlazili za 'sitniš'.

Izvor: Društvene mreže