na društvenim mrežama

UEFA nakon prolaska Reala pokrenula veliku raspravu pa se neočekivano uključili Kroos i Modrić; evo što su im odgovorili, a njihova poruka je jasna

17.03.2021 u 15:10

Bionic
Reading

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je još jednu veliku utakmicu u pobjedi nad Atalantom 3:1 kojom je Real Madrid izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka

Iako je zakoračio u 36. godinu života Luka Modrić još uvijek igra na visokoj razini, a podatak kako ga je tiražna Marca nakon utakmice proglasila genijalcem – dovoljno govori. Podsjetimo, Modrić je asistirao za vodeći gol u 3:1 pobjedi Real Madrida nad Atalantom.

Osjećam se kao da imam 27 godina. Osjećam se jako dobro, nije potrebno gledati moje godine, moju putovnicu, nego ono što radim na terenu', kazao je nakon velike pobjede i plasmana u četvrtfinale Lige prvaka Luka Modrić dodavši: 'Prvi gol je bio jako važan. Trener je od nas tražio da pritišćemo Atalantine igrače, a to smo i radili. Gol nam je dao puno samopouzdanja.'

No, pohvale je dobio i njemački nogometaš Toni Kroos koji je odigrao vrhunsku utakmicu pa je tako nakon utakmice UEFA na svojim službenim kanalima društvenih mreža objavila kratko i jasno pitanje: Toni Kroos ili Luka Modrić?

Odmah je krenula rasprava koju su, pomalo neočekivano, prekinuli upravo Kroos i Modrić.

Nijemac je napisao samo jednu riječ: AND (i) čime im je želio sugerirati da nisu trebali napisati OR (ili) nego Toni Kroos i Luka Modrić.

No, nekoliko minuta kasnije u prepisku se uključio i Modrić koji je na objavu kratko napisao: Bolje zajedno.

Naravno, objava Uefe dodatno je ujedinila navijače Reala, a samim time što su se Kroos i Modrić uključili u raspravu – svojom brzom i duhovitom reakcijom – dovoljno govori kako zajedništvo opet vlada u svlačionici Reala.

Upravo to je želio trener Zinedinea Zidane, kemija u klubu je ponekad važnija od novaca koji se troši na skupa pojačanja.

  • +14
Real Madrid - Atalanta Bergamo, Liga prvaka, 16.3.2021. Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin