POPULARNO I KOD NAS

UEFA brine o poslovnjacima - ekstra ulaznice po ekstra cijeni

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.04.2012 11:26
  • Objavljeno 19.03.2012 u 14:36
UEFA Club Prestige, svečane lože

UEFA Club Prestige, svečane lože

Izvor: Promo fotografije / Autor: uefa.com

UEFA hrvatskim poslovnim korisnicima nudi spajanje prestižnog s korisnim i organiziranje poslovnih sastanaka na stadionioma u Poznanu i Gdanjsku. Riječ je o posebnim UEFA EURO 2012™ Club Prestige paketima, koji garantiraju najbolja mjesta za svaku utakmicu. U programu gostoprimstva na posljednjem europskom nogometnom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj već je sudjelovalo 800 Hrvata. A za predstojeće prvenstvo je UEFA prodala oko 80 posto od ukupnog broja ekskluzivnih ulaznica

Program gostoprimstva ove će godine koristiti poslovni korisnici iz cijele Europe, Izraela, ali i Kine i Bliskog Istoka. Time se stvara prilika za izravni kontakt s potencijalnim partnerima iz mnogih zemalja, budući da Club Prestige, uz mogućnost praćenja utakmica s ekskluzivnih lokacija, nudi i vrijeme za susrete i razgovor prije i nakon utakmica, u jedinstvenom međunarodnom okruženju.

U sklopu Club Prestige programa, najvjerniji navijači imaju priliku birati između Platinum i Gold paketa. U Club Prestige Platinumu navijači imaju pristup privatnim ložama, a u Club Prestige Goldu otvorenom poslovnom prostoru za gostoprimstvo. Prije utakmica, navijače očekuje dodatna zabava, koja uključuje glazbu uživo i interaktivne igre u kojima se gosti pretvaraju u nogometaše ili sportske komentatore.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će prvu utakmicu na UEFA EURO 2012™ protiv Irske, 10. lipnja u Poznanu. Četiri dana kasnije, također u Poznanu, naći će se nasuprot svjetskih prvaka iz 2006., talijanske reprezentacije, a četiri dana nakon toga suočit će se s trenutnom prvoplasiranom reprezentacijom, timom iz Španjolske.

'Suparnici su zahtjevni no ništa ne može motivirati igrače kao jaki protivnici i fokus na cilj', rekao je Robert Korzeniowski, četverostruki olimpijski prvak koji je počeo atletsku karijeru u Splitu 1990. godine, a trenutačno radi kao savjetnik UEFA-e za odnose s javnošću i marketing Club Prestigea te dodao:

'Navijat ću za Hrvatsku, veliki sam ljubitelj vaših sportaša, osobito Blanke Vlašić. Na posljednjem UEFA EURO prvenstvu 2008. godine Hrvati su pokazali da su spremni boriti se za knock-out i siguran sam da će i ove godine, u Poznanu, pokazati izuzetne vještine hrvatskog nogometa'.

Pripremajući ponudu za Club Prestige, UEFA je razmišljala i o željama navijača izabranih reprezentacija. Za navijače hrvatske reprezentacije je UEFA, u sklopu paketa Prestige Gold, pripremila paket Team Series Croatia koji uključuje tri utakmice u skupini: protiv Irske, Italije i Španjolske, za 3900 eura.

Posebni paketi za pojedine utakmice hrvatske reprezentacije također su dostupni i u programima Club Prestige Platinum i Club Prestige Gold. Utakmice Hrvatska-Irska i Hrvatska-Italija, održat će se u Poznanu 10. i 14. lipnja i dostupne su kao pojedini Gold paketi za 1450 eura i kao privatne lože za 10 ili 20 osoba po cijeni od 1950 eura po osobi. Treća utakmica skupine protiv svjetskog prvaka Španjolske, održat će se u Gdanjsku za koju navijači mogu kupiti korporativni paket gostoprimstva po cijeni od 1450 eura za Gold paket i 2250 eura po sjedalu u Platinum paketu.

Kako bi gostima osigurala maksimalni komfor, UEFA je tijekom EURO 2012 prvenstva osigurala smještaj u vodećim hotelima, koji će biti na raspolaganju i kao konferencijski centri, budući da je dosadašnje iskustvo pokazalo da su takva okupljanja često povod mnogim neformalnim i spontanim poslovnim sastancima.

UEFA će ekskluzivno, kroz službenu UEFA-inu EURO 2012™ agenciju, osigurati smještaj u gradovima-domaćinima za sve koji odluče kupiti korporativne pakete i postati gosti Club Prestige.

Tvrtke zainteresirane za detaljnije informacije o Club Prestige programu UEFA poziva da kontaktiraju urede u Poljskoj, pozivom na telefon +48 22 888 35 36 ili emailom na hospitality@euro2012.com.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi