SENZACIJA S APENINA

U Rijeku dolazi legenda talijanskog nogometa?

03.02.2015 u 21:39

Bionic
Reading

Nakon što je Rijeku napustio Ivan Krstanović, a prije njega i Andrej Kramarić, jasno je da Matjažu Keku treba još jedan napadač. Naime, osim Bekima Balaja te starosjedioca Josipa Ivančića - napad je 'najslabija karika' bijelih s Kantride

U utorak su na Rijeci dobili potpis na ugovor Filipa Bradarića, a tijekom srijede pod Kekovu palicu trebao bi stići i Josip Radošević, no prava 'bomba' mogla bi stići također za koji dan. Ili mjesec.

Naime, tijekom ponedjeljka na utakmici talijanskih drugoligaša Spezije i Avellina susreli su se predsjednik Rijeke Damir Mišković i legendarni talijanski napadač Antonio Cassano, a kako neki mediji pišu imali su vremena i za ugodan razgovor.

Naravno, neki su to odmah protumačili i kao moguću buduću suradnju Rijeke i ovog vrsnog napadača, koji trenutno nema klub. I baš u toj činjenici spominju ga kao mogućeg novog napadača Kekove momčadi.

Makar, postoji i druga opcija, jer vlasnik Rijeke, Gabriele Volpi je ujedno i prvi čovjek Spezije - pa Cassana možda nagovaraju i da dođe u momčad Nenada Bjelice. Bilo kako bilo, sljedećih bi se dana Rijeka mogla spominjati u kontekstu dolaska možda i najvećeg igrača koji je igrao u hrvatskoj ligi.

Inače, ovaj 32-godišnji nogometa, koji je tijekom karijere igrao i za Bari, Romu, Real, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu od kraja siječnja slobodan je igrač.

Tekst u kojem je i fotografija Cassana s Miškoviće, pogledajte OVDJE