junak madrida

U najtužnijoj Juventusovoj noći, Ronaldo stigao do jubilarnog gola

12.04.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa bili su korak do senzacije nakon što su do sudačke nadoknade vodili 3:0 u Madridu protiv Reala, no pogotkom Cristiana Ronalda iz jedanaesterca Real se spasio i izborio plasman u polufinale Lige prvaka nakon što je u prvom susretu slavio 3:0

Sve je mirišalo na još jednu nogometnu senzaciju. Juventus je do 98. minute vodio 3:0 i 'Stara dama' stigla je na korak do produžetka. No, onda je sudac Oliver pokazao na bijelu točku, a Cristiano Ronaldo zabio je za konačnih 1:3, odnosno postigao pogodak koji je odveo Real u polufinale Lige prvaka.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će se svi sada diviti Ronaldu, junak večeri bio je naš Mario Mandžukić, koji je zabio prva dva gola za goste iz Torina. Međutim, pobjednici se pamte, a to je (i) ovog puta sjajni Portugalac.

>> Real do 98. minute gubio 0:3, a onda je Ronaldo zabio s 11 metara

Istina, nije bio nevidljiv, ali ni približno ubojiti kao prošlog tjedna u Torinu. Imao je Ronaldo prilike stići do novih rekorda, ali nije jer Real je izgubio, a nije postigao ni hat-trick.

>> Mario Mandžukić napravio Realu što nikad nitko nije!

Uspio se tek približiti Ikeru Casillasu koji u Ligi prvaka ima odigranih 167 utakmica. Ronaldo će pak, jer za očekivati je da će igrati i u obje utakmice polufinala, dostići Xavija na drugom mjestu koji ima 151 utakmicu u ovom natjecanju.

No, da ipak po nečemu specijalnom ostane upamćen iz ove utakmice jest brojka od deset golova postignuta Juventusu

.