SVE DOGOVORENO

U Madridu se priča samo o njemu: Real pronašao igrača kakav mu je trebao!

08.05.2017 u 16:53

Bionic
Reading

Kao što su španjolski mediji najavljivali već neko vrijeme, Theo Hernandez bit će novo obrambeno pojačanje Real Madrida koji je odlučio otkupiti njegov ugovor od Atletica za 24 milijuna eura...

Riječ je o mladom 19-godišnjem lijevom beku čiji potencijal nije prepoznao Diego Simeone, već ga je poslao na posudbu u Alaves, a igrajući za mali klub proslavio se ove sezone te dogurao do finala Kupa kralja.

Već duže vrijeme španjolski mediji pišu o interesu Reala za Thea Hernandeza, a u borbu za njegove usluge uključila se i Barcelona, no na kraju je 'kraljevski klub' bio taj koji je odlučio ponuditi 24 milijuna eura za usluge talentiranog francuskog braniča, a kako mu u ugovoru stoji otkupna klauzula u toj vrijednosti, Atletico to ne smije odbiti.

Dnevnik Marca izvještava kako je ovog ponedjeljka Hernandez već obavio liječnički pregled te će na kraju svibnja i službeno potpisati ugovor s Realom.

Riječ je o poziciji na kojoj Real nikako nije pronalazio vrhunskog nogometaša i baš zato je na silu preoteo Thea gradskom rivalu, što je jako naljutilo čelnike Altetica...

Theo Hernandez Autor: YouTube