OKRENuLI MU LEđa

U Madridu pronašli novog krivca: Nisi dovoljno dobar za Real!

14.03.2017 u 18:10

Bionic
Reading

Nakon nekoliko slabijih nastupa u dresu Reala Keylor Navas doživio je zvižduke Bernabeua u nedjelju protiv Betisa i već se u španjolskim medijima počelo pisati o njegovom potencijalnom nasljedniku...

Podsjetimo, kostarikanski 30-godišnji golman prije sezonu i pol trebao je napustiti Madrid i preseliti u Manchester United, dok je David de Gea već sve dogovorio s 'kraljevskim klubom'. No, došlo je do administrativne pogreške posljednjeg dana transfernog roka i ova razmjena je propala.

Keylor Navas tako je ostao u Madridu i s Realom je uspio osvojiti Ligu prvaka prošle godine, branivši vrlo solidno u ključnim utakmicama pa i u velikom finalu protiv Atletica koje su odlučili udarci s bijele točke.

No, u posljednje vrijeme Realov prvi golman ne briljira i kako to već biva u Madridu, veliki je pritisak na trenera i čelnike kluba da ga se riješe. Loša forma dosegla je vrhunac ove nedjelje protiv Betisa kada je poklonio gol suparniku pa je doživio glasne zvižduke Bernabeua, a time i jasnu poruku navijača: želimo novo lice na golu svog kluba.

U španjolskim medijima već su počela kružiti imena potencijalnih nasljednika, a najglasnije se ponovo spominje David de Gea, ali i Thibaut Curtois, kao i mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma.

Navas je tako vrlo brzo od čovjeka koji je bio cijenjeni član šampionske momčadi postao igrač kojeg u Madridu smatraju nedovoljno dobrim za Real i morat će u završnici Primere i Lige prvaka uvjeriti svoje okruženje u suprotno. No, ako su iz kluba mogli legendarnog Ikera Casillasa tako olako otjerati u Porto, Kostarikancu se zasigurno ne piše dobro...

Gaf Navasa protiv Betisa Autor: YouTube