NETIPIČAN GAF

U Kataloniji zbog ovog ismijavaju Ronalda: Ne zaslužuješ ti Zlatnu loptu!

18.05.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo s dva je pogotka trasirao put Realu prema pobjedi u gostima kod Celte ove srijede, ali trebao je postići i hat-trick no dogodio mu se potpuno neočekivani promašaj...

Portugalski 32-godišnji krilni napadač postigao je 24 gola ove sezone u Primeri, a trijumf u Vigu ove srijede pri kojem je zabio dva pogotka približio je Real na milimetar od osvajanja naslova.

Realu treba u nedjelju tek bod u gostima kod nezainteresirane Malage u zadnjem kolu za konačno slavlje, a napetost u Španjolskoj raste i povećava se broj provokacija od strane katalonski medija u smjeru 'kraljevskog kluba'.

Tako dnevnik Sport umjesto o golovima Cristiana protiv Celte piše o njegovom netipičnom promašaju u završnom dijelu utakmice koji ga je spriječio na putu do hat-tricka. Ronaldo je iz velike blizine potpuno sam promašio cijeli gol, no nije to imalo utjecaj na rezultat, jer Real je upisao laku 4:1 pobjedu.

Ronaldov promašaj Autor: Youtube

'Osvajaču Zlatne lopte ovo se ne smije dogoditi,' piše spomenuti katalonski dnevnik koji također tvrdi da su suci pokrali Celtu i da takvo favoriziranje Reala traje tijekom cijele sezone.

U Kataloniji omraženi Ronaldo vjerojatno nije ni očekivao pročitati nešto drugo...