javio se porukom

Doznali smo u kakvom je stanju Dalićev spasitelj i hoće li predvoditi hrvatski napad u Budimpešti

22.03.2019 u 21:38

Bionic
Reading

Hrvatska je u četvrtak preokretom protiv Azerbajdažana stigla do pobjede 2:1, a pogodak vrijedan tri boda zabio je Andrej Kramarić

Pogotkom Andreja Kramarića u 79. minuti dvoboja protiv Azerbajdažana, Hrvatska je stigla do pobjede 2:1 i s tri boda krenula u novi kvalifikacijski ciklus.

Lopta je stigla do Kramarića na lijevoj strani suparničkog kaznenog prostora, napadač Hoffenheima lažnjakom se oslobodio Mamedova i potom preciznim udarcem pogodio suprotni kut za olakšanje kako igrača na terenu tako i navijača na tribinama.

Međutim, nakon nekih sat vremena poslije utakmice, kada je prolazio kroz mix-zonu, pogled na njegova koljena zamotana oblozima uplašio je okupljenje.

  • +19
Hrvatska - Azerbajdžan, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Ma, osjećam koljena već neko vrijeme. I nije ništa strašno', bio je prvi Kramarićev komentar. No, pogled na tako zamotana koljena nisu nas ostavila ravnodušnima, pa je Kramarić dodao i ovo.

'Pa, ja se nadam da će sve biti OK. No još sam vruć, pričekajmo bolje petak, kada se sve ohladi... Ako treba, i injekcije će pomoći,' prije nego je ušao u bus koji je odveo igrače sa stadiona rekao je Kramarić.

Kako tijekom dana nije bilo informacija o njegovom stanju, a svi znamo koliko je važan u Dalićevoj vrsti, poslali smo Kramariću poruku, na koju je odgovorio sljedećim riječima.

'Zasad je sve OK, ali vidjet ćemo sutra (op.a u subotu)'.

I mi se nadamo da je sve OK. kako u petak nije bilo treninga, sigurno će reakcija na subotnjem treningu biti putokaz Daliću i članovima stožera.

  • +9
Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije u Mađarsku Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX