hoće li stići na vrijeme?

U Juventusu ne vjeruju da im se ovo događa; Cristiano Ronaldo je na mukama, vremena je sve manje, a oni se ne javljaju...

27.10.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa odradili su posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Barcelone u Ligi prvaka, ali na tom treningu nije bilo Cristiana Ronalda. Stanje u momčadi 'stare dame' je dramatično, svi čekaju konačnu odluku Uefe, no za sada vijesti nema

Juventus na svom terenu u derbiju 2. kola Lige prvaka dočekuje Barcelonu predvođenu Leom Messijem, a trener 'stare dame' Andrea Pirlo nema previše razloga za optimizam.

Juventus će u sutrašnjem susretu biti izuzetno oslabljen jer su za nastup upitni stupovi obrane - Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini, a na posljednjem treningu nije bilo ni Cristiana Ronalda. Bonucci i Chiellini su ozlijeđeni, a Ronaldo je i dalje u izolaciji zbog zaraze koronavirusom i čeka rezultate posljednjeg testiranja.

U Juventusu su svi vrlo zabrinuti jer Ronaldo je već gotovo dva tjedna pozitivan na koronavirus iako nema nikakve izražene simptome. Dva su ranija testa pokazala kako je i dalje pozitivan te je vrlo upitno hoće li zaigrati sutra protiv Barce i svog velikog suparnika Lea Messija.

U Juventusu nisu željeli ništa riskirati, prijavili su Cristiana Ronalda za ovaj susret još prije sedam dana i sada čekaju rezultate posljednjeg testiranja.

Tuttosport je objavio da se Ronaldo testirao u utorak ujutro i da sada svi s nestrpljenjem čekaju rezultate.

Prema protokolu Uefe rezultati moraju biti dostavljeni večeras najkasnije do 21 sat i ako Ronaldo bude negativan na koronavirus imat će pravo sutra zaigrati protiv Barcelone.

Problem? U Juventusu su učinili sve kako bi Ronaldo zaigrao, ali brzinu testiranja - s obzirom na ogroman broj novih slučajeva zaraze u Italiji - ipak ne mogu požuriti. Doslovno je započela utrka s vremenom jer nitko ne može jamčiti da će rezultati testiranja stići na vrijeme...