poruka za josea

U Juventusu bijesni na bahatog Mourinha: Opalio bih ja njega nogom u...

08.11.2018 u 17:58

Bionic
Reading

Bivši golman Juventusa Stefano Tacconi smatra da uvrede koje je Jose Mourinho slušao nisu opravdanje za provokacije koje je uputio publici nakon preokreta Manchester Uniteda u Ligi prvaka...

Podsjetimo, Juventus je ove srijede poveo krasnim volejom Cristiana Ronalda, no Manchester United u završnici susreta sve je preokrenuo golom Mate i autogolom Bonuccija te tako ostvario pobjedu koja bi se mogla pokazati ključnom za prolazak u osminu finala Lige prvaka.

  • +4
Juventus - Manchester United Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL

Jose Mourinho nije se mogao suzdržati i nakon pobjedničkog pogotka svojim je slavljem provocirao tribine torinskog stadiona, a kasnije je svoj kontroverzni potez pravdao vrijeđanjem koje je slušao tijekom svih 90 minuta susreta.

U Italiji nisu impresionirani, a bivši vratar Juventusa ima za njega jasnu poruku.

'On je provokator, zato je to napravio. Bio je isprovociran? Mene su u Napulju 25 godina vrijeđali. Opalio bih ja Mourinha nogom u stražnjicu,' kaže Stefano Tacconi.

Juventus je unatoč porazu ostao prvi na ljestvici, a Mourinho protiv Young Boysa u sljedećem kolu ima priliku na Old Traffordu osigurati plasman među 16 najboljih klubova Europe...