veliki pritisak

U Italiji uvjereni: Trener će Perišiću dati još samo jednu priliku!

07.02.2018 u 18:48

Bionic
Reading

Talijanska Gazzeta dello Sport tvrdi da je Ivanu Perišiću utakmica u nedjelju protiv Bologne posljednja prilika da uvjeri Luicana Spallettija da i dalje zaslužuje mjesto u prvoj momčadi Intera...

Podsjetimo, naš 29-godišnji krilni napadač odlično je započeo sezonu i svojim golovima i asistencijama pomogao Interu da se popne na sam vrh talijanske Serije A sredinom prosinca.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, nakon toga plavo-crni u sljedeća dva mjeseca nisu pobijedili baš nikog, a upravo se Ivan Perišić našao među onima koje dežurni kritičari vide kao odgovorne za veliki rezultatski pad milanskog kluba.

U Italiji se prošlih dana mnogo pisalo o njegovom sukobu s Maurom Icardijem, a sada dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi da je Spallettijevo strpljenje pri kraju i da hrvatski reprezentativac ima još samo jednu priliku dokazati treneru da mu je i dalje mjesto u prvoj momčadi.

Radi se o utakmici s Bolognom koja je na rasporedu u nedjelju, a Inter će u njoj pokušati prekinuti seriju od osam nastupa bez trijumfa.

Zanimljivo, Perišić je odigrao dosad sve 23 utakmice Serije A ove sezone i to svih 90 minuta. Zabio je pritom sedam golova i upisao šest asistencija pa je teško zamisliti Spallettijev udarni sastav bez njega, no ako se kriza nastavi nešto talijanski stručnjak definitivno mora mijenjati...