SVAŠTA SE PIŠE

U Bayernu nema mira; tko će nastradati - Niko Kovač ili legenda kluba... ili obojica?

25.10.2019 u 07:01

Bionic
Reading

U Bayernu teško da može vladati 'zdrava' atmosfera kad se konstantno u njemačkim medijima piše o problemima u svlačionici njemačkog prvaka

Najbogatija bundesligaška momčad sigurno 'plovi' Ligom prvaka gdje je u tri kola na savršenom učinku, ali u njemačkom prvenstvu bavarski klub prosuo je puno bodova protiv 'malih' momčadi i nije ništa čudno što je stigla prijetnja izvršnog direktora Karla-Heinz Rummeniggea iz koje se može iščitati kako pozicija hrvatskog stručnjaka Nike Kovača nije sigurna kao što je to bio slučaj i prošle sezone.

No nisu to svi problemi u Bayernovoj svlačionici, a zadnjih tjedana jedna od glavnih tema je nezadovoljstvo Thomasa Müllera. Legenda bavarskog kluba dobiva slabu minutažu i sve glasnije se priča o njegovom odlasku. Glasine se nisu stišale ni nakon što mu je Niko Kovač napokon dao priliku od prve minute u trećem kolu Lige prvaka protiv Olympiacosa u Pireju (pobjeda 3:2) kada je ovaj napadač imao dvije asistencije za prva dva gola.

'Pokušavam se koncentrirati na nogomet. Polako sve rasprave mogu završiti', kratak je bio Müller, a njemački mediji smatraju da bi njegove riječi mogle značiti na neki način i potvrdu odlaska.

  • +4
Olympiacos - Bayern, 3. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: GEORGIA PANAGOPOULOU

Za interes Manchester Uniteda odavno se zna, a prema zadnjim informacijama u igru se uključio i milanski Inter koji baš želi takav tip golgetera i to već u zimskom prijelaznom roku.

Niko Kovač je nedavno rekao kako bi volio zadržati Müllera do ljeta, jer mu takav igrač treba na klupi kako bi mogao uskočiti u slučaju ozljeda zbog tankog kadra, ali Müller nema strpljenja.

Kao što smo rekli, strpljenja nema i uprava pa bi i Kovač mogao nastradati u slučaju lošeg prvenstvenog niza, a u siječnju će se vidjeti tko će na kraju preživjeti.

  • +6
Njemački nogometaš Thomas Müller Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT