morata u madridu

U Atletico stigao čovjek zbog kojeg su svi već otpisali Nikolu Kalinića

27.01.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Alvaro Morata ove nedjelje je obavio liječnički pregled i priključit će se madridskom Atleticu koji ove sezone ima dosta problema u napadačkom dijelu momčadi...

Iako se može pohvaliti značajnim ulogama u dresu Juventusa i Reala u Ligi prvaka, 26-godišnji španjolski napadač izgubio se u Chelseaju ove sezone pa odlučio već tijekom zime promijeniti momčad.

  • +5
La liga, Atletico Madrid - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Alvaro Morata stigao je za vikend u Madrid i odradio liječnički pregled te pristao na posudbu u Atleticu od godine i pol, s mogućnošću otkupa ugovora.

Navijači crveno-bijelih time nisu oduševljeni, jer riječ je o bivšem igraču ljutitog rivala, no njega to previše ne brine.

'Prošlost je prošlost, oni koji su oduvijek uz mene znaju da sam krenuo u Atleticu, a to je ono što je važno,' naglasio je Morata.

Dolazak uglednog konkurenta mogao bi biti problem za Nikolu Kalinića kojem će se zasigurno smanjiti minutaža. Španjolski mediji danima su tvrdili kako će biti prodan već ove zime, no Simeone ga je u subotu protiv Getafea uvrstio u prvu momčad što bi trebalo značiti da na njega računa i u nastavku prvenstva, bez obzira na Moratinu prisutnost.

Napadački dio momčadi podbacuje, funkcionira zasad samo Griezmann pa je ovaj transfer zapravo bio jedina logična odluka uprave kluba...