prelazi u sevillu

Marko Rog mijenja klub i već u srijedu sudjeluje u povijesnom rušenju Barcelone?

27.01.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako će Sevilla ubrzati operaciju dovođenja Marka Roga iz Napolija te da bi čak mogao biti na raspolaganju treneru u srijedu u dvoboju s Barcelonom, u kojem Andalužani imaju odlične izglede prekinuti dominaciju Katalonaca u Kupu kralja...

Naš 23-godišnji veznjak već tri sezone sjedi na klupi u Napoliju i uglavnom dobiva sporedne uloge u talijanskom prvenstvu, zbog čega je ove zime odlučio promijeniti sredinu.

  • +10
Kup kralja, Sevilla - Barcelona Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL

U njemu idealno pojačanje vidi Sevilla koja je posljednjih dana ušla u veliku formu te je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja svladala Barcelonu 2:0, a ove subote u Primeri i Levante s visokih 5:0.

Ako je vjerovati uglednom El Mundo Deportivu, trener Pablo Machin mogao bi dobiti Roga na raspolaganje već sljedećih dana, a možda ga koristiti već u uzvratnom dvoboju Kupa na Camp Nouu u srijedu.

Mogla bi to biti povijesna utakmica za Sevillu koja će pokušati zaustaviti dominaciju Katalonaca u Kupu kralja, s obzirom da su Messi, Rakitić i društvo trijumfirali u posljednja četiri izdanja ovog natjecanja.

Rog će se sa Sevillom također u Primeri boriti za osiguranje Lige prvaka, a i za još jedno osvajanje Europske lige, natjecanja u kojem je klub iz Andaluzije najtrofejniji u Europi s čak pet titula.

Ako se pokaže u dresu Seville bit će to za Marka sjajan korak naprijed u karijeri, a klub u koji dolazi na posudbu moći će ga na ljeto otkupiti za 20 milijuna eura...