ZA POKLON MU DALI 'ŠESTICU'

Tužni Rooney rođendan slavio u društvu 'građana'

24.10.2011 u 17:51

Bionic
Reading

Neuobičajenu proslavu rođendana imao je Wayne Rooney. Naime, u nedjelju je od Manchester Cityja poražen sa 6:1, a istu večer želio je u društvu prijatelja obilježiti svoj rođendan. Naravno, sve je bilo dogovoreno unaprijed pa nije mogao otkazati zabavu

Iako je prošlo tek nekoliko sati od jednog od najtežih poraza Manchester Uniteda, 'prva violina' 'crvenih vragova' ipak je morala ispuniti obećanje i pojaviti se na proslavi svog rođendana. Možda to čak ne bi bilo ni čudno da na njoj nisu bili dvojica njegovih prijatelja koji igraju za City i koji su mu tog popodneva darovali 'šesticu'.

Ipak, bez obzira na sve, Rooney je Joea Harta i Garetha Barryja dočekao kao velike prijatelje i o 'mučnom derbiju' sigurno nije bilo ni riječi.

'Kad sam vidio Harta i Barryja kako ulaze na party, protrljao sam oči. Ipak, brzo mi je postalo jasno da to Wayneu nije bilo bitno. Dokazao je koliko je velik jer lijepo je primio prijatelje iz suparničke momčadi koja ga je nekoliko sati ranije pregazila', rekao je za The Sun neimenovani izvor iz kineskog restorana Wing's u kojem se okupilo Rooneyevo društvo.