ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Tužitelj zbog preminulog Astorija otvorio istragu; je li možda ubijen?

05.03.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon što je kapetan Fiorentine Davide Astori pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Udinama, u ponedjeljak je mnoge zbunila vijest kako je otvorena istraga za kazneno djelo ubojstva iz nehaja

Prve potresne vijesti govorile su kako je kapetan Fiorentine umro prirodnom smrću, ali kao što je uobičajena praksa moraju se sagledati sve činjenice, a također treba reći kako se čekaju rezultati obdukcije Davidea Astorija.

Tako je Antonio de Nicolo, glavni tužitelj iz Udina, odlučio otvoriti istragu kako bi se utvrdilo je li Astori možda ubijen ili točnije je li možda riječ o kaznenom djelu ubojstva iz nehaja.

'To je jednostavno nužan čin i nešto što je uobičajeno u ovakvim situacijama. Istraga se u ovom trenutku vodi protiv nepoznatih počinitelja', kratko je rekao De Nicolo, prenosi talijanska Gazzetta dello Sport.

Zbog svega je jasno kako se čekaju rezultati obdukcije nakon kojih će sve biti jasnije. Naravno, Diego Della Valle i Andrea Della Valle, otac i sin koji su vlasnici Fiorentine, zbog svega su u šoku. Svjesni su kako treba ići dalje, ali ovaj slučaj zavio je klub u crno kao nikad dosad.

  • +10
Davide Astori Izvor: Profimedia / Autor: Giacomo Morini/Pacific Press/Alamy Live News