NITKO NE MOŽE VJEROVATI

Nogometni svijet zavijen u crno; tuguju i hrvatski igrači; oglasio se HNS...

04.03.2018 u 17:45

Bionic
Reading

Nogometni svijet tuguje zbog kapetana Fiorentine Davidea Astorija koji je preminuo u 32. godini života, a od nesretnog igrača 'viola' putem društvene mreže oprosili su se i hrvatski nogometaši te HNS

Fiorentina je na svojoj službenoj stranici objavila kako je kapetan kluba Davide Astori preminuo u 32. godini života u hotelu u Udinama uoči utakmice između Udinesea i Fiorentine zbog čega su otkazane sve prvenstvene utakmice u Italiji. Prema posljednjim informacijama uzrok smrti je srčani udar.

  • +10
Davide Astori Izvor: Profimedia / Autor: Giacomo Morini/Pacific Press/Alamy Live News

'Fiorentina za žalošću javlja šokantnu vijest da je sinoć preminuo naš kapiten Davide Astori', stoji u priopćenju iz kluba u kojem je Astori igrao od 2015. godine. Zbog ove strašne i osjetljive situacije, a prije svega zbog poštovanja prema njegovoj porodici, apeliramo na medije da budu suosjećajni', priopćili su iz Fiorentine.

Poruke sućuti stižu sa svih strana svijeta, a iznenadna smrt šokirala je i hrvatske nogometaše od kojih su neki poznavali Astorija. Oni su se poput Perišića, Kovačića, Brozovića, oprostili od kapetana momčadi iz Firence putem kratkih postova preko svojih društvenih profila.

Inače, i iz Hrvatskog nogometnog saveza izrazili su sućut Astorijevoj obitelji i prijateljima.