POGLEDAJTE TE GOLOVE

Trijumf 'lokosa' zahvaljujući poklonima Slavenovih igrača

20.05.2017 u 18:54

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 35. kola MAXtv Prve lige u Kranjčevićevoj ulici Lokomotiva je svladala Slaven Belupo 2:1

Bila je to utakmica koja je odlučivala o petoj poziciji u prvenstvu, a Lokomotiva je s ova tri boda to osigurala i prije posljednjih 90 minuta, jer je pobjegla na pet bodova od Koprivničana (43-38). Domaćin je do trijumfa došao zahvaljujući pogreškama gostujućih igrača koji su imali više udaraca prema golu i veći posjed, ali su pokazali nevjerojatan manjak koncentracije u obrani.

Slaven je bio bolji u prvom dijelu. Imao šest-sedam pokušaja, ali na odmor se otišlo s prednošću domaćina koji uopće nisu ozbiljnije zaprijetili, ali... U 42. Katić je glavom promašio loptu koju je u teškoj situaciji trebao primiriti Antunović, a njega je kao u američkom nogometu pokupio Melnjak i skrivio kazneni udarac. S bijele toćke precizan je bio Majer.

Lokomotiva-Slaven Belupo 1:0, Majer 44' (11m)

Odmah u nastavku gosti su zasluženo došli do izjednačenja. U 50. minuti poslije ubačaja s desne strane Ivanovski je glavom zatresao mrežu. Slaven je kontrolirao situaciju na terenu, ali opet se dogodio pad koncentracije.

Lokomotiva-Slaven Belupo 1:1, Ivanovski 50'

Lokomotiva je u 82. imala korner, loptu je loše glavom zahvatio jedan od igrača 'farmaceuta', a ona je u gornji dio noge pogodila kapetana Capana za novu prednost domaćina.

Lokomotiva-Slaven Belupo 2:1, Capan 82'

Slaven je sve bacio u napad, posebno je opasan bio Heber, ali je Tokićeva družina preživjela pritisak i ostvarila pobjedu.

Lokomotiva-Slaven Belupo 2:1, 36.kolo 2016./17. (izjave)
Lokomotiva-Slaven Belupo 2:1, 36.kolo 2016./17. (sažetak)