brutalna reakcija

Trenutak totalnog ludila; boksač nakon meča napao svog trenera, ovaj mu nije ostao dužan

29.10.2018 u 14:04

Bionic
Reading

Za Levana Shoniju (34) najvjerojatnije niste čuli, pokušava se gruzijski boksač probiti u elitu, ali teško da će mu to uspjeti, posebice nakon što je ovog vikenda u Sofiji napravio nevjerojatnu glupost...

Gruzijac Levan Shonia nastupao je u jednoj od uvodnih borbi velike boksačke priredbe u Sofiji gdje je glavni meč bio onaj između bugarskog teškaša Kubrata Puleva i Hughieja Furyja (pobjednik Pulev je novi izazivač Anthonyju Joshui iz IBF federacije za svjetsku teškašku titulu).

No, vratimo se mi Shoniji i njegovom protivniku, bugarskom boksaču Spasu Genovu koji je na kraju i slavio u njihovoj borbi. No, Shonia se nikako nije mogao pomiriti s porazom, u trenucima kad je sudac trebao proglasiti pobjednika pokušao je nasrnuti na Genova. Sudac ga je nekako uspio udaljiti, a u ring je ušao i Shonijin trener koji ga je - bezuspješno - smirivao.

U tom je trenutku Shonia doživio potpuno pomračenje uma pa je napao i svog trenera! Pogodio ga je u glavu, ali korpulentni je trener izdržao taj val napada, sjajno je eskivirao nekoliko sljedećih pokušaja i - nije ostao dužan! Jer Shonia sigurno nije očekivao da će mu ovaj uzvratiti! To ga je malo pokolebalo, nekoliko dodatnih udaraca i šamara primirilo ga je te se nakon nekog vremena ipak povukao iz ringa.

Na kraju, ostaje za vidjeti kakvu će kaznu Shonia dobiti za ovaj - do sada nikad viđeni - incident na boksačkim mečevima. Bilo je svega i svačega, ali da boksač napadne svog trenera na tako velikoj i važnoj priredbi, da razmijene udarce... To se još dogodilo nije.