Matthias Jaissle

Treneru RB Salzburga stiglo pitanje o gostovanju Dinama u Ligi prvaka; evo što je kratko odbrusio novinarima!

30.09.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Trener austrijskog nogometnog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle (34) je poručio kako još ne razmišlja o Dinamu, već o idućem suparniku u nacionalnom prvenstvu LASK-u

RB Salzburg i Dinamo u srijedu, 5. listopada (Arenasport, MAXtv) očekuje međusobni ogled u 3. kolu skupine E Lige prvaka. Međutim, Salzburg prije toga u subotu igra derbi protiv LASKA.

Idući Dinamov suparnik vodi na ljestvici austrijskog prvenstva sa 22 boda, dok je LASK na drugom mjestu sa četiri boda manje. Na pitanje o Dinamu i novoj utakmici u Ligi prvaka trener Jaissle je odbrusio:

'Razmišljamo samo o LASK-u i još ne razmišljamo o Dinamu! Nećemo štedjeti nijednog igrača protiv LASK-a', najavio je Jaissle.

'Jedino LASK ima mjesta u mojim mislima', dodao je mladi njemački stručnjak.

Salzburg je neporažen u Bundesligi već 31 domaću utakmicu, a posljednji domaći poraz doživio je prosincu 2020. od Wolfsbergera.

Standings provided by SofaScore

'Zadatak protiv LASK-a neće biti lak. Momčad Didija Kühbauera ove se godine jako dobro pojačala. Rukopis trenera je prepoznatljiv, moramo biti vrlo koncentrirani', naglasio je Jaissle čiji će odabranici u sljedećih šest tjedana do pauze za Svjetsko prvenstvo, imati ukupno 12 natjecateljskih utakmica u kalendaru.

Na ljestvici skupine E Lige prvaka trenutačno vodi Milan sa četiri boda, Dinamo je drugi s tri boda. RB Salzburg ima dva, a Chelsea jedan bod.

  • +30
Milan - Dinamo, 2. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic
Standings provided by SofaScore