NEĆE OPET POGRIJEŠITI

Treneru je sada sasvim jasno: Barca je bez Rakitića gotova!

06.03.2017 u 16:58

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama španjolskih medija, Luis Enrique neće napraviti pogrešku iz Pariza i ostaviti na klupi Ivana Rakitića u uzvratu, s obzirom da je u posljednjim utakmicama dokazao da je ponovo u odličnoj formi...

Barcelona je pred gotovo nemogućom misijom ove srijede. Protiv moćnog PSG-a mora na Camp Nouu hvatati zaostatak 4:0 koji je nastao one za Luisa Enriquea katastrofalne večeri u Parizu, kada je momčad bila očajno taktički posložena i Emerijeva družina ju je pregazila.

Uoči uzvratnog dvoboja svi se slažu da su Barcine zvijezde u stanju ostvariti uvjerljivu pobjedu i natrpati svakog, no pitanje je hoće li se to dogoditi baš sada, protiv tako dobro posloženog protivnika.

Španjolski mediji tvrde da Luis Enrique ovaj put neće napraviti grešku iz Pariza i posjesti Ivana Rakitića na klupu, jer se naš veznjak dokazao u posljednjim utakmicama protiv Sportinga i Celte te je potvrdio da se vratio u formu.

Očekuje se da bi Barca mogla igrati sa samo trojicom u zadnjoj liniji, dok bi se u veznoj liniji Rakitiću, Busquetsu i Iniesti pridružio i mladi Sergi Roberto, a napad ostaje onaj slavni: Messi, Neymar i Suarez.

Katalonci su u posljednjem kolu pobijedili neugodnu Celtu kod kuće 5:0 i tako probudili nadu navijača da je preokret moguć i protiv PSG-a, no Luis Enrique je realan.

'PSG će nas pritiskati više od Celte i ta je utakmica unaprijed izgubljena, no u izvanrednim okolnostima imamo izgleda. Borit ćemo se do zadnje minute,' kaže strateg Barcelone.