SAVJET MAJSTORA

Trener svih trenera Ćiro sugerirao Kovaču tko MORA igrati!

13.10.2014 u 15:38

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Osijeku (20:45) igra vrlo važnu utakmicu protiv Azerbajdžana, a uoči dvoboja, koji bi našim igračima otvorio vrata Eura 2016. u Francuskoj, legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević iskreno je rekao na kojem bi igraču gradio taktiku, tj. tko mora igrati od prve minute

Međutim malo je poznato to da na spomenutoj utakmici protiv Azerbajdžana izbornik Niko Kovač ima priliku dostići rekord Miroslava Ćire Blaževića od tri pobjede za redom na početku kvalifikacija.

Podsjetimo, 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević na početku kvalifikacija za Euro u Engleskoj 1996. dobio je Estoniju i Litvu, nakon čega je stigla i povijesna utakmica protiv Italije u Palermu. Ipak, Ćiro je za Soundset poručio da je Kovač prebrodio jednako veliku prepreku kao što je Bugarska.

'Vjeruj mi da tu nema velike razlike. I ja ću biti sretan ako on pobijedi Azerbajdžan i dostigne moj rekord', ustvrdio je Ćiro.

Iako su imali manjih zdravstvenih poteškoća nakon susreta s Bugarskom, Luka Modrić i Marcelo Brozović uspješno su se oporavili te obojica konkuriraju za večerašnji nastup u početnoj jedanaestorici. Ćiro ima i savjet za svog mlađeg kolegu.

'Kramarić je u svom divnom periodu i siguran sam da će ga Niko koristiti u ovoj utakmici jer ovaj protivnik je kao stvoren za Kramarića', smatra Blažević.

Dodajmo još kako je danas procurilo da bi u prvih 11 zaista trebao igrati Andrej Kramarić i to u paru s Marijem Mandžukićem. Je li za to 'kriv' utjecaj Blaževića, nije poznato...

Podatak da je Kramarić u prvih deset kola MAXtv Prve lige zabio čak 13 golova sve govori. Rođeni strijelac koji igra u životnoj formi!

Podsjetimo, utakmica u Osijeku počinje u 20 sati i 45 minuta. Tekstualni prijenos pratite na tportalu.