nikad emotivnije u sevilli

Trener Seville igračima otkrio da ima rak, a onda je uslijedio potpuni preokret

22.11.2017 u 08:39

Bionic
Reading

Nogometaši Seville izveli su u utorak, protiv Liverpoola, pravo malo nogometno remek-djelo. Jer nakon prvog poluvremena gubili su 3:0, a onda su u nastavku igrači iz Andaluzije zabili tri gola i stigli do konačnih 3:3

Taj preokret Seville podsjetio je na preokret Liverpoola iz sezone 2004./05., kada su 'redsi' u finalu Lige prvaka gubili u Istanbulu od Milana, također 0:3, pa su u nastavku stigli do izjednačenja, a potom, nakon penala, do ukupnog naslova.

>> Modrićeva večer za pamćenje - golčina i rekord; 'Redsi' ispustili 3:0; katastrofa Subašića

  • +11
Liga prvaka, 5. kolo - utorak, 2017./18. Izvor: Reuters / Autor: LEON KUEGELER

No ono što je tijekom noći stiglo u španjolske medije daje dodatnu dimenziju ovom preokretu Seville. Naime, kako pišu Španjolci, trener Eduardo Berizzo u poluvremenu je svojim igračima u svlačionici objavio da boluje od raka. Navodno je riječ o raku prostate.

Nadajmo se samo da će sjajni stručnjak dobiti ovu veliku bitku i da ćemo ga još dugo godina gledati pokraj aut linije.

Inače, Berizzo je rođen 1969. godine i nije pretjerano poznat među trenerskim imenima. Na samom je početku karijere, a do sada je vodio ekipe Estudiantesa, O'Higginsa, Celte i Seville.

Osim toga, bio je pomoćni trener u reprezentaciji Čilea u periodu od 2007. do 2010. godine. Tijekom igračke karijere između ostalog igrao je za River Plate, Marseille i Celtu Vigo. Za reprezentaciju Argentine upisao je 13 nastupa.