U goste na Maksimir

Trener Rijeke Jakirović priznao što ga muči uoči derbija protiv Dinama: To nam ne ide nam u prilog

17.03.2023 u 14:04

Bionic
Reading

U 26. kolu SuperSport HNL-a Dinamo u nedjelju na Maksimiru dočekuje Rijeku (MAXSport 1, 17:30 sati) koja je u proljetnom dijelu prvenstva pokazala najviše od svih klubova

Stoga je bilo zanimljivo čuti kako tu utakmicu vide trener Rijeke Sergej Jakirović i najbolji klupski strijelac ove sezone Matija Frigan.

Činjenica jest kako Rijeka u Zagreb dolazi nakon dvije pobjede u nizu (Istra 1961 i Varaždin), a s druge strane Dinamo i trener Ante Čačić žele prekinuti crni niz od dva iznenađujuća poraza (Šibenik i Istra 1961).

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Čeka nas lijepa utakmica, da pokažemo protiv najbolje momčadi u ligi gdje smo i što smo. Ne ide nam u prilog što je Dinamo u posljednje tri utakmice osvojio samo jedan bod jer sigurno će biti opća mobilizacija u njihovim redovima. Čeka nas težak posao, nadam se da ćemo biti hrabri i da ćemo ono što dogovorimo prikazati na terenu, da vjerujemo u ono što radimo i da ćemo nastaviti u niz. Dinamo je favorit u Maksimir, ali nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i lijepo se prezentirati', kazao je trener Rijeke Sergej Jakirović.

Nekoliko riječi kazao je i Matija Frigan koji u prošloj utakmici nije igrao jer je odrađivao kaznu zbog tri žuta kartona.

'Očekuje nas teška utakmica, Dinamo je favorit u ovoj utakmici. Pokušat ćemo maksimalno prenijeti sve što radimo na treninzima i uzeti nešto na Maksimiru', kazao je Frigan.

Parovi 26. kolo SuperSport HNL-a

(izravni TV prijenosi na kanalu MAXSport 1)

Petak, 17. ožujka

  • Varaždin - Gorica, 17.00

Subota, 18. ožujka

  • Osijek - Šibenik, 16.00
  • Hajduk - Slaven Belupo, 18.10

Nedjelja, 19. ožujka

  • Istra 1961 - Lokomotiva, 15.00
  • Dinamo - Rijeka, 17.30

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +17
Rijeka - Varaždin, 25. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL