veliki povratak

Trener nakon punih devet mjeseci napokon Pjaci daje pravu priliku?

19.12.2017 u 14:50

Bionic
Reading

Marko Pjaca u nedjelju je vraćen u seniorsku momčad Juventusa. Možda nije dobio minutažu protiv Bologne, ali očekuje se njegov nastup u Kupu protiv Genoe ove srijede...

Hrvatski 22-godišnji krilni napadač teško je ozlijedio koljeno u ožujku, a nakon dugog oporavka uspješno se prije mjesec dana vratio nogometu te zabilježio nekoliko zapaženih nastupa za Juventusovu juniorsku momčad.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Allegri je odlučio zadržati Pjacu izvan momčadi u derbijima s Napolijem i Interom, no vraćen je među seniore prošlog vikenda protiv Bologne, ali nije dobio minutažu u gostujućoj pobjedi 3:0.

No, problemi s ozljedama Marija Mandžukića te potreba odmaranja drugih napadača otvara priliku Pjaci za veliki povratak ove srijede protiv Genoe, u dvoboju talijanskog Kupa.

Neki talijanski mediji prognoziraju njegov start od prve minute, a čak i ako ostane na klupi sigurno će dobiti priliku barem u drugom poluvremenu i zaigrati prvi put nakon devet mjeseci sa slavnim suigračima.

'Pjaca može odigrati dobro na poziciji centarfora, ali i u ulozi napadača iz drugog plana. Hoće li igrati on ili netko drugi nije bitno, glavno da odigramo dobru utakmicu,' naglasio je Massimiliano Allegri dan prije dvoboja...