NOGOMET U DRUGOM PLANU

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola oduševio javnost svojom izjavom o posebnim ljudima; i on je shvatio nešto jako važno

26.05.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola prokomentirao je situaciju s pandemijom koronavirusa te je svojom izjavom oduševio javnost

Španjolski stručnjak s nestrpljenjem iščekuje povratak utakmica, ali je i on u ovoj pandemiji postao svjestan kako ima puno važnijih stvari od nogometa i nogometaša.

'Svi jedva čekamo da se nogomet vrati, pogotovo igrači, jer, na neki način to je njihov život. Dobro smo, zdravi smo i u dobrom stanju. Za vrijeme ove pandemije shvatio sam nešto jako važno. Mi treneri i nogometaši nismo toliko posebni. Doktori, medicinske sestre i znanstvenici su ti koji su posebni ljudi. Oni su ti koji zbog nas riskiraju svoje živote', rekao je Guardiola.

Premiership je prekinut 13. ožujka, a do kraja engleskog prvenstva ostale su još ukupno 92 utakmice za odigrati. Vodstvo lige  uvjereno je da će u lipnju prvenstvo biti nastavljeno.

Manchester City je trenutačno na drugom mjestu s 57 osvojenih bodova, dok vodeći Liverpool ima 25 bodova više od aktualnog prvaka.