hoće li upaliti?

Trener Intera ima odličan plan kako Ivana Perišića izvući iz krize

11.11.2018 u 09:04

Bionic
Reading

Dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Luciano Spalletti odlučio gurnuti Ivana Perišića bliže protivničkom golu kako bi bio opasniji u napadu i prekinuo post od dva mjeseca bez postignutog pogotka...

Inter ove sezone igra iznimno dobro, kako u Ligi prvaka, tako i u Seriji A. Nakon remija s Barcelonom koji ga je približio na korak do plasmana u osminu finala elitnog klupskog nogometnog natjecanja, ove nedjelje u gostima kod Atalante ima priliku pobjedom nastaviti potjeru u Italiji za vodećim Juventusom.

  • +6
Liga prvaka: Inter-Barca Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Ipak, trener misli da može izvući i više iz momčadi, prije svega iz Ivana Perišića koji nije otvorio sezonu jednako uspješno kao i prošlu.

Naime, upisao je dosad tek dva pogotka i dvije asistencije, od toga ništa u Ligi prvaka, a na gol čeka već dva mjeseca, što je suša ispod njegovog renomea.

Luciano Spalletti vjeruje da bi problem mogla biti njegova pozicija na travnjaku pa ga u sljedećim utakmicama namjerava gurnuti još prema naprijed kako bi bio učinkovitiji pred protivničkim golom.

Za hrvatsku reprezentaciju svakako bi bilo dobro da se Ivan probudi, uoči ključnih susreta u Ligi nacije protiv Španjolske i Engleske sljedećeg tjedna...