TVRD ORAH

Trener Dinama uoči Gorice o slatkim brigama, ali i jednoj koja to nije..

03.02.2024 u 13:30

Bionic
Reading

Dinamo se oporavio nakon šokantnog poraza od Lokomotiva 0:3. Minimalna pobjeda 1:0 u Puli otvorila je vrata konkretnijem nastavku borbe za naslov prvaka u utrci u kojoj su još Rijeka i Hajduk

Dinamo za njima zaostaje četiri boda, ali ima i utakmicu manje.

Dobar posao obavljen protiv Istre 1961 treba potvrditi i protiv Gorice koju Dinamo dočekuje u nedjelju na Maksimiru (17:15 h, MAXSport 1, MAXtv).

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Nakon pobjede u Puli u dobrom raspoloženju dočekujemo susret s Goricom. Ovaj tjedan smo iskoristili kako bi popravili stvari u našoj igri za koje smo u analizi vidjeli da nam nedostaju. Momci su dobro trenirali. Spremni sm za Goricu', rekao je u najavi susreta trener Dinama Sergej Jakirović.

Protivnik je nakon povratka sa zimske pauze izgubio dvije utakmice u Velikoj Gorici. Protiv Rijeke je poražena 2:3, iako je vodila 2:0, a od Lokomotive 1:2. 

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Vidimo da su su u rezultatskim problemima, no mi se bavimo našim problemima jer ima još dosta prostora za ispravke u našoj igri. Također je to momčad koju ove sezone nismo pobijedili, U dva susreta uzeli smo samo bod i predstavljaju nam tvrd orah, no mi ćemo učiniti sve da uzmemo tri boda', poručio je Dinamov strateg te se malo osvrnuo na igrački kadar s obzirom na to da se nakon odražene kazne zbog tri žuta kartona vraća Josip Mišić, a da je u Puli dobro odigrao Petar Sučić.

' To su slatke brige. Sigurno da je ekipa dobro reagirala u Puli s obzirom na stanje uoči utakmice. Svjesni smo da je to bila siromašna predstava u smislu kreiranja šansi, teren je dosta ograničavao, ali uzeli smo ono po što smo došli. Josip Mišić nam daje još jednu opciju u veznoj liniji i odlučit ćemo se za najboljih 11 u ovom trenutku. Takuya Ogiwara je u kadru iako je u ponedjeljak imao manju temperaturu, no nakon toga je uredno trenirao', zaključio je Jakirović.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.