21. KOLO

Evo gdje možete gledati današnje utakmice SuperSport HNL-a Slavan-Rudeš i Osijek-Hajduk

03.02.2024 u 10:23

Bionic
Reading

Nakon jučerašnje utakmice bez golova koju su odigrali Lokomotiva i Varaždin, danas se 21. kolo SuperSport HNL-a nastavlja susretima Slaven Belupo - Rudeš (14:50 h) i Osijek - Hajduk (17.30 h)

Slaven Belupo - Rudeš (14:50 h, MAXSport 1, MAXtv)

'U Varaždinu smo imali tešku utakmicu u kojoj smo na kraju zasluženo slavili, a sada to želimo potvrditi sa tri boda protiv Rudeša. Nema podcjenjivanja, dapače. Respektiramo ih, dobro su se pojačali u prijelaznom roku, no mi želimo razveseliti naše navijače i ako budemo maksimalno koncentrirani to ćemo i učiniti', rekao je u najavi susreta trener Slaven Belupa Roy Ferenčina.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rudeš je prekrižen od mnogih, posljednji je sa samo četiri boda, zaostaje 14 bodova za Istrom 1961 koja je na pretposljednjem mjestu. Kao takav plutajuća je mina za mnoge, a uz sve to, nada za ostanak u klubu i dalje tinja.

Osijek - Hajduk (17.30 h, MAXSport 1, MAXtv)

Derbi kola igra se na rasprodanoj Opus Areni. Hajduk je desetkovan, nema ni glavne zvijezde Marka Livaje koji se ozlijedio u susretu s Rijekom na Poljud, ali je zato tu Josip Brekalo čiji se debitantski nastup za Splićane očekuje upravo u Osijeku.

'Uvijek je imperativ pobijediti. To je tako kad si trener i igrač Hajduka. Ako nije tako, onda nešto nije u redu s klubom. Nije ništa sudbonosno. Ovo je malo teže razdoblje. Kako god završilo u Osijeku, mi ćemo biti jači. Imat ćemo više spremnih igrača', rekao je uoči susreta trener Hajduka Mislav Karoglan.

Njegov kolega na klupi Osijek Zoran Zekić također ima probleme s izostankom igrača:

'Imamo i mi svojih problema i izostanaka, posebno u napadačkoj liniji. Nećemo početi u istom sastavu kao s Rudešom, morat ćemo naći najboljih 11, a meni je najbitnije da budemo u pravom ritmu, brzi i s loptom i bez nje i da ljudi uživaju u našem nogometu. Moramo biti cijelo vrijeme koncentrirani, budući da protivnik ima kvalitetu da nas kazni ako nismo takvi', zaključio je Zekić.

Oba susreta možete pratiti na kanalu MAXSport 1 (MAXtv).

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.