Komentar Ante Čačića

Trener Dinama nakon ždrijeba i nove borbe za nastup u Ligi prvaka iskreno priznao: On nas poznaje, učinit će sve da nam oteža prolazak

15.06.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Dinama doznali da u drugom pretkolu Lige prvaka igraju protiv pobjednika utakmice prvog pretkola u kojem se sastaju sjevernomakedonski prvak Škupi i gibraltarski prvak Lincoln Red Imps, svoj komentar dao je trener Modrih Ante Čačić

Kao što je poznato, Dinamo će prvu utakmicu igrati na domaćem terenu u terminu 19. ili 20. srpnja, a uzvrat se igra tjedan kasnije. No tko će mu biti protivnik, doznat će se kad se obračunaju sjevernomakedonski prvak Škupi i gibraltarski prvak Lincoln Red Imps.

'Dobili smo prvog protivnika na puta k Europi. Naravno da se na ždrijeb ne može utjecati... Pristupit ćemo svakoj momčadi, pa tako i ovima, maksimalno ozbiljno. Ne podcjenjujemo nikoga, vodit ćemo računa da dotad momčad dovedemo u optimalno stanje. Kad gledamo iz kojih zemalja ti klubovi dolaze, onda je jasno da je Dinamo puno kvalitetniji, da ima kvalitetniju koncentraciju igrača. Ponavljam, moramo se usredotočiti na sebe. Moramo biti spremni savladati tu prepreku', kazao je nakon ždrijeba trener Dinama Ante Čačić, dodavši:

Za kraj je Čačić rekao i nekoliko riječi o oba suparnika, s naglaskom na momčad Škupija, koju vodi poznato lice:

'Ponavljam, nijedan protivnik nije lagan. Teži bi nam protivnik bio iz Skoplja. Taj teren će sigurno biti vruć za nas. Vodi ih Goce Sedloski, naš bivši igrač koji nas poznaje i učinit će sve da budu na nivou i da nam oteža taj prolazak', iskren je bio Čačić.

'No najvažnije je da se momčad dobro pripremi i da dotad budemo u dovoljno dobrom stanju da ih savladamo, tko god nam bio protivnik', dodao je Čačić.

  • +47
Dinamovi igrači slave titulu prvaka 2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac