LIJEPO ZA ČUTI

Trener Chelseaja pazio je što će reći o Dinamu, a onda je i spomenuo jednog igrača: On će vam uvijek stvoriti probleme

03.11.2022 u 06:27

Bionic
Reading

Nogometaši Chelseaja pobjedom 2:1 protiv Dinama potvrdili su prvo mjesto u E skupini Lige prvaka. No, Plavci iz Londona loše su ušli u ovo natjecanje, porazom od Dinama, pa je Thomasa Tüchela zamijenio Graham Potter

Engleski je klub uspio popraviti 'kvar' iz prvog kola, te se na kraju i kao najbolja momčad E skupine plasirati u osminu finala Lige prvaka.

Najveće zasluge pripadaju Grahamu Potteru, koji je nanizao s pobjedama. Doduše, uvod u utakmicu s Dinamom bio je loš, jer je poražen od Brightona 4:1.

'Nije u prošle dvije utakmice izgledalo dobro za nas. Ova pobjeda vrlo je važna. Radimo na našem napretku, nije jednostavno poboljšati se. Igrači su pokazali karakter i vratili se u utakmicu. Dinamo je dobra momčad, dobro organizirana. Oršić će vam uvijek stvoriti probleme. Sretni smo jer smo ih pobijedili', rekao je nakon utakmice trener Chelseaja Graham Potter.

Ipak, Oršić je bio tek jedini igrač Dinama kojeg je pohvalio. Puno više se posvetio Denisu Zakariji, strijelcu drugog gola za svoju momčad.

'Bio je odličan. Možete vidjeti što on donosi i kakvu kvalitetu ima. Igrao je se velikim entuzijazmom. Discipliniran je i došao je naprijed kad je god mogao. Impresioniran sam njime. Učinio je i više nego sam tražio od njega. Pomogao je momčadi i zabio gol. Odličan debi', rekao je Potter.

  • +17
Liga prvaka: Chelsea - Dinamo, 2.11.2022. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN