OVACIJE SANTIAGO BERNABÉUA

Totti dirnut do suza gestom navijača Reala: Ovo je nevjerojatno!

09.03.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Na uzvratnoj utakmici Lige prvaka između Real Madrida i Rome, koju su domaći dobili 2:0, ovacije gledatelja na Santiago Bernabéu dobio je legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti

Točno 76.654 stiglo je pozdraviti Ronalda, Modrića i društvo na utakmicu kojom se deseterostruki Prvak Europe Real Madrid plasirao u četvrtfinale.

U 74. minuti utakmice, kada 39-godišnji Francesco Totti ulazio u igru, doživio je ovacije Santiago Bernabéua. Pljeska navijača Reala dirnuo je nogometaša koji će u rujnu proslaviti 40. rođendan…

'Santiago Bernabéu je nevjerojatan stadion i Real Madrid je klub za kojim najviše žalim što u njemu nisam igrao. Ova gesta navijača jako mi puno znači jer to znači da sam nešto dao nogometu. Dobiti aplauz na ovom stadionu je nešto nevjerojatno i od srca se zahvaljujem svim navijačima', kazao je nakon utakmice Totti kojeg je gesta navijača Reala dirnula do suza.

Dodajmo kako mu je ovo bio 57. nastup u Ligi prvaka što je deset više od bilo kojeg nogometaša Rome.

Nakon utakmice Sergio Ramos se pohvalio kako mu je nakon utakmice Totti u svlačionici poklonio dres te mu je za poklon dao svoj dres Rome.