što se to događa?

Totalni kaos na Old Traffordu; trener Ole Gunnar Solskjaer održao krizni sastanak na koji je pozvao samo šestoricu igrača...

19.11.2021 u 18:44

Bionic
Reading

Pred Manchester Unitedom su dva odlučujuća tjedna nakon kojih će biti poznata i sudbina trenera Ole Gunnara Solskjaera. 'Crveni vragovi' su u velikoj krizi, igračkoj i rezultatskoj, a pred njima je pet teških iskušenja u samo četrnaest dana

Manchester United čekaju tri gostovanja u nizu, prvo u subotu u engleskom prvenstvu 'crveni vragovi' gostuju kod Watforda, potom će u Ligi prvaka gostovati kod Villarreala (23.11.), a onda ponovno u engleskoj ligi igraju derbi s Chelseajem na Stamford Bridgeu (28.11.). Nakon toga na Old Trafford stiže Arsenal (2.12.) pa odmah i Crystal Palace (5.12.).

Trener Ole Gunnar Solskjaer s pravom je zabrinut za svoj posao, dio engleskih medija tvrdi kako čelnici Uniteda već imaju spremnu zamjenu, ali su mu ipak odlučili dati još jednu šansu.

Očigledno je to shvatio i Solskjaer koji je organizirao krizni sastanak s igračima. No, na njega je pozvao samo šestoricu za koje misli da su okosnica momčadi.

Tako su se na tom kriznom sastanku sa 'šefom' ukazali Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Nemanja Matić, Victor Lindelof, Luke Shaw te kapetan Harry Maguire.

  • +22
Manchester United - Manchester City, Premier liga, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Engleski mediji bliski svlačionici Uniteda tvrde da je Solskjaer želio čuti njihovo mišljenje i moguće ideje o taktici i zadacima na terenu. Ujedno je trener Uniteda zatražio dodatnu motivaciju i borbenost od pozvane šestorke i njihovih suigrača u utakmicama koje dolaze.

Kako će sve ovo završiti? Hm, Ronaldo i Fernandes još su ranije javno kritizirali Solskjaera, a pitanje je koliko ostali mogu 'potegnuti' ako se portugalski dvojac zainati do kraja. Neki su spremni okladiti se da Solskjaer neće dočekati prosinac na klupi Manchester Uniteda...