CRVENA KULA OD KARATA

Torres igra u Lyonu i riskira novu operaciju

03.11.2009 u 09:45

Bionic
Reading

Najbolji napadač Liverpoola i jedan od najboljih na svijetu, Fernando Torres, s akcije reprezentacije vratio ozlijeđen i otad nije uspio zaliječiti bolne prepone

S obzirom na to da je Rafael Benitez nizom loših kadrovskih poteza proteklih sezona u napadu ostao ovisan o učinku jednog čovjeka, taj čovjek mora biti pod ogromnim opterećenjem.

I dok njegovi igrači i navijači pričaju o engleskom naslovu, španjolski strateg svojim poznatim rotacijama otkriva da mu prioritet leži u Ligi prvaka.

Tako će, iako se Torres ne osjeća dobro, svog jedinog klasnog napadača koristiti i u ključnom europskom dvoboju u Lyonu već ove srijede.

'Fernando još osjeća smetnje i nije moćan kao nekada, ali moram ga voditi u Lyon, jer nemam puno opcija u napadačkom redu', kaže Benitez.

Steven Gerrard će u četvrtak snimiti problem sa svojim preponama i ako se pokaže potreba, istoga dana će biti operiran. Ako kapetan i najbolji strijelac budu morali pauzirati, Liverpool će u tom razdoblju izgubiti mogućnost osvajanja bilo kakvog trofeja, osim možda Kupa Uefa.

Osim Gerrarda u Lyonu zbog ozljeda neće biti braniča Johnsona, Aggera i Aurelia te napadača Ngoga.