ZAHVALA VELIKANU

Torcidino Hajdučko srce Tomislavu Iviću

12.08.2011 u 13:00

Bionic
Reading

U četvrtak navečer na završnici Torcida kupa navijači su predali nagradu Hajdučko srce supruzi nedavno preminulog Tomislava Ivića, Regini, koja je došla u pratnji trojice unuka

Premda se Hajdučko srce u pravilu dodjeljuje igraču Hajduka koji je u prethodnim sezonama bio ne samo najbolji, nego i najborbeniji te je najbolje utjelovio ono što navijači traže od igrača, ove godine je nagrada iznimno dodijeljena nedavno preminulom legendarnom treneru Hajduka Tomislavu Iviću.

Nagradu je primila njegova supruga Regina na završnici Torcida kupa, a dodjelu je pratio višeminutni pljesak preko četiri tisuće gledatelja, koliko ih se okupilo na igralištu u Vukovarskoj ulici.

'Ovaj trofej imat će posebno mjesto među trofejima koje je Tomislav osvojio u karijeri, odmah uz Interkontinentalni kup. Drago mi je da ga je dobio od momaka koji svuda prate Hajduk', rekla je Regina Ivić.

Hajdučko srce dodjeljuje se od sezone 1993/94, po dva puta osvojili su ga Nenad Pralija i Stipe Pletikosa, a među dobitnicama su i Ante Miše, Tonči Gabrić, Darijo Srna, Dean Računica, Drago Gabrić, Senijad Ibričić...