Remi Hajduka i Lokomotive

Torcida vrijeđala trenera Burića, a on nakon susreta poručio: 'Ako netko misli da je moguće nešto što nije, ne mogu mu pomoći'

20.10.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Nakon remija Hajduka i Lokomotive u 12. kolu Hrvatski Telekom Prve lige svoje viđenje utakmice ponudili su i treneri

Lokomotiva i Hajduk podijelili su bodove u susretu 12. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Nezadovoljni navijači Hajduka su pred kraj utakmice vrijeđali upravu kluba i trenera Damira Burića kojem su poručili da je vrijeme da ode s klupe. Burić je nakon utakmice čestitao Lokomotivi.

'Današnja utakmica je bila interesantna. Bilo je dobrih i loših trenutaka. Želja je bila tu, kao i šanse. Lokomotiva je igrala jako organizirano, a mi smo bez obzira na to stvorili svoje šanse. Dominirali su nekih 20 minuta prvog dijela, ali u drugom je bila skroz druga slika. Imali smo igru, dominaciju i situacije za gol', rekao je Burić pa nastavio:

'Čestitke Lokomotivi. Teško ih je držati na njihovoj polovici s obzirom na to kakve tranzicijske igrače imaju. Oni su se zatvorili, imali smo šanse, ali nismo dali gol. Jedan gol bi bio za utakmicu dobar. Ovo je bila jedna od boljih utakmica bez golova s puno tempa, agresije i dobrih momenata u igri. Kad ne ostvarite cilj, normalno da ste razočarani. Još jednom čestitke Lokomotivi', rekao je Burić.

Za kraj je trener možda i poslao poruku navijačima znakovitom rečenicom.

'Znamo odakle dolazimo i gdje smo bili. Ovo sve smo zaslužili radom. Moramo spustiti balun na zemlju i sagledati što je realno moguće. Ako netko misli da je moguće nešto što nije, ja mu ne mogu pomoći', zaključio je Burić.

  • +11
Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Trener Lokomotive Goran Tomić bio je zadovoljan bodom.

'Veliki bod za nas, posebno sa psihološke strane. Bilo je momenata kada je Hajduk dominirao, a bilo je i kada smo mi dominirali. Imali su i oni svoje šanse, ali i mi svoje. Mislim da je neriješen ishod i najrealniji', rekao je Tomić pa dodao:

'Razlika je u odnosu na prvi dio sezone jer sada imamo pet, šest novih igrača i treba vremena da sve legne na svoje mjesto. Hajduk je pred kraj utakmice dominirao, ali pričamo o Hajduku. Nije jednostavno igrati izjednačeno s njima cijelu utakmicu. Oni su do neki dan bili prvi na tablici. Sve čestitke mojim igračima', rekao je Tomić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo