poruka armadi

Torcida uoči derbija ostavila 'osmrtnicu' na Kantridi: Umra vam je dom, a pokapate igrače

07.10.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Rijeka i Hajduk danas na Rujevici (18.30 sati, MAXSport1, MAXtv) igraju derbi 11. kola SuperSport HNL-a. Napetost je velika, posebice nakon što je Armada poslala uvredljive poruke Marku Livaji, a sada im je Torcida odgovorila na originalan način

Jadranski je derbi, već tradicionalno, uzburkao tenzije u navijačkim vodama. Utakmica Rijeke i Hajduka je sraz visokog rizika, a vatru su dodatno potpalili pripadnici Armade koji su izradili i podijelili morbidnu naljepnicu na kojoj piše: 'Umri Livaja!'

Njihovu je bolesnu 'akciju' osudio i HNS, a sada je Armadi stigao odgovor Torcide.

Na vratima legendarne Kantride, nekadašnjeg stadiona HNK Rijeke, u subotu ujutro je osvanula 'osmrtnica' i vijenac Hajdukove navijačke skupine Torcide.

Na osmrtnici postavljenoj na vrata Kantride stoji:

'S ponosom na sve naše nerede, sa sjetom i tugom jer godinama nije s nama, u sjećanju je KANTRIDA. Tvoji su te izdali, al' mi nismo zaboravili! ...Maksimir smo pregazili, a Kantridu zapalili... TORCIDA'.

Uz to je Torcida na Facebooku poručila: 'Pokapate igrače, a umra vam je dom, pi*ke riječke prodali ste dušu i stadion'.

Kako god bilo, Rujevica je za današnji derbi rasprodana, atmosfera će zasigurno biti vatrena, kako na terenu, tako i na tribinama. Ipak je ovo Jadranski derbi koji odlučuje o prvom mjestu na prvenstvenoj ljestvici.

Standings provided by Sofascore