spektakl na poljudu

Torcida je za večerašnju utakmicu pripremila dosad neviđenu koreografiju; ovo moraju znati svi navijači koji dolaze na Sjever

04.08.2022 u 16:59

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka večeras (21 sat, MAXSport 1, MAXtv) na Poljudu igraju prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije Guimaraes. Stadion je rasprodan, očekuje se više od 30.000 navijača, a Torcida je spremila veliko iznenađenje

Uoči večerašnje utakmice oglasila se Torcida s jasnim uputama gledateljima koji dolaze na Poljud. Hajdukovi navijači pripremili su novu koreografiju za koju su objavili jasne smjernice svima koji će u njoj i sudjelovati.

Priopćenje Torcide prenosimo u cijelosti:

'Danas utakmicu 3. pretkola protiv portugalske Vitorije otvaramo sa spektakularnom koreografijom. Molimo sve navijače Hajduka koji dolaze na tribinu Sjever da dođu u bijelim majicama minimalno 2 sata prije početka utakmice. Također, na svim ulazima Sjevera nalazit će se kutije za donacije. Izvedba same koreografije se ovoga puta razlikuje od onoga na što ste inače navikli pa vas stoga molimo da pažljivo pročitate sljedeće upute i slušate upute na samom stadionu:

  • +11
Trening Hajduka uoči Vitorije Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
  • Najvažnije što morate znati je da će na pojedinim sektorima biti izmjena kartona tj. na nekim će sjedalicama biti 2 kartona dok će na ostalima biti po 1!
  • Na sjedalicama koje imaju dva kartona, prvo se diže karton koji nije označen brojem, a na znak sa štange dižete karton na kojem piše broj 2!
  • Sjedalice koje imaju samo jedan karton za vrijeme izvedbe cijele koreografije mora biti u rukama u zraku!'

Utakmica Hajduka i Vitorije počinje od 21 sat, prijenos je na kanalu MAXSport 1, MAXtv. Sretno, 'bili'! Idemo po pobjedu!

  • +31
Split - navijači Hajduka na Rivi prije utakmice Hajduk - Vitoria Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.