vruće u splitu

Hajduk kreće u euro pohod, trener taji sastav, ali ovo bi trebalo biti prvih 11 koji će istrčati na Poljudu; evo gdje gledati spektakl!

04.08.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat (MAXSort 1, MAXtv) igraju prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije, a navijače splitske momčadi zanima kojih će 11 istrčati na travnjak Poljuda

Hajduk je do sada odigrao tri službene utakmice u novoj sezoni. Momčad Valdasa Dambrauskasa poražena je u SuperSport Superkupu od Dinama nakon izvođenja jedanaesteraca, a potom su hajdukovci ostvarili dvije gostujuće prvenstvene pobjede. Svladali su Istru 1961 2:0, a potom i Varaždin u susretu odigranom prošle subote.

'U tri dosadašnje utakmice ove sezone nismo bili na svom nivou. Vjerujem da ćemo s ritmom utakmica napredovati. Psihološki dio ne može odvojiti od fizičke spreme. Ovakve utakmice su najlakše za trenera. Svi žele igrati. Nema ništa ljepše nego kada istrčiš na Poljud, a navijači pjevaju. Naš posao je da im se odužimo. Voljeli bismo uoči uzvrata steći prednost, ali igramo protiv vrlo dobre momčadi. No i mi smo kvalitetni', govorio je trener Dambrauskas.

Konferencija za medije NK Hajduka Izvor: Cropix / Autor: CROPIX

On po običaju nije otkrio sastav koji će poslati u 'vatru', ali prema svemu što se događalo zadnjih nekoliko dana, na golu bi trebao biti Lovre Kalinić, u zadnjoj liniji s desna na lijevo Mikanović, Elez, Simić i Melnjak, zadnja dva vezna Grgić i Vuković, ispred njih Sahiti, Krovinović i Biuk, a isturen u napadu bio bi Livaja.

'Dvije su utakmice pred nama. Moramo se fokusirati na splitsku, a onda ćemo razmišljati o uzvratu. Svi težimo europskim utakmicama. Zato smo i tu, da pokušamo napraviti iskorak. Smatram da ove sezone možemo napraviti još veće stvari. Svaka europska utakmica je novi izazov za Hajduk. Atmosfera je odlična. Godinu dana smo skupa, još smo bolja klapa. Vjerujem u sve. Jedva čekamo da krene utakmica', odlučan je bio Filip Krovinović.

  • +11
Trening Hajduka uoči Vitorije Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.