JASAN SUD

Tomislav Ivković u samo jednoj rečenici je najbolje opisao problem s napadačem Dinama Brunom Petkovićem

08.08.2022 u 21:29

Bionic
Reading

U emisiji Stadion Tomislav Ivković i Marijo Strahonja proanalizirali su nepotpuno prošlo kolo SuperSport HNL-a, s naglaskom na Dinamo, kojemu u utorak slijedi važan ispit protiv Ludogoreca

'Neriješen rezultat Dinama i poraz Osijeka su iznenađenja, a ostalo je očekivano. Osijek prolazi jednu veliku krizu, ali prvenstvo je dugačko', rekao je u uvodu emisije na HRT-u Tomislav Ivković.

'Suđenje je bilo vrlo dobro, moram pohvaliti sudačke timove, komunikacija je bila jako dobra, suci su izuzetno napredovali u tom dijeli i mislim da možemo očekivati odlično suđenje ove sezone', smatra Marijo Strahonja.

Najveće iznenađenje je remi Varaždina i Dinama...

'Sedma utakmica Dinama u 21 dan, da je neka druga ekipa, a ne Dinamo, to bi bilo puno, ali Dinamo ima 22 - 23 igrača i bilo koji od njih može igrati u bilo kojoj utakmici u hrvatskoj ligi. Ljubičić i Mišić su igrali, a bili su izuzetno umorni od utakmice s Ludogorecom, dok su neki odmorni sjedili na klupi. Dinamo se još uvijek traži, nema brzinu i posjed lopte koje bi Čačić htio. Kad to dođe, Dinamo će biti puno bolji', pričao je Ivković i dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Menalo je u ovom trenutku jedan od najopasnih Dinamovih igrača, uz Špikića, što se tiče ofenzive i opasnosti po gol. Nadam se da su se u ovih par dana svi odmorili i regenerirali i da će Dinamo osigurati sljedeću rundu. Najbolje formu igrača zna njihov trener. Tolić je kod Čačića igrao u zadnjem dijelu prvenstva... Dinamo ima tako jaku klupu da može i ekipa A i ekipa B igrati sve utakmice.'

Dotakao se i nestalne forme Brune Petkovića...

'Bruno je posebna biljka, zašto ta kvaliteta nije uvijek vani, to zna samo on.'

  • +17
Trening Dinama uoči Ludogoreca Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.