PA SE TI I DALJE ŠEPURI...

To što je napravio prije meča prelazi granice dobrog ukusa, a za neviđenu bahatost stigla je najbolnija moguća kazna

18.08.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Održan je Bellator 204 event, a u bantam kategoriji svoj je prvi poraz doživio bahati James Gallagher i to na poprilično bolan način

S velikim zanimanjem čekao se novi nastup 21-godišnjeg Jamesa Gallaghera iz irskog SBG-a, koji se za ovu borbu spustio u bantam kategoriju, koju je najavio namjeru pokoriti. Cijeli prošli tjedan bio je podosta glasan i izravan u svojim izjavama, a neke su prelazile granicu dobrog ukusa.

Ono što ju je posebno prešlo bilo je njegovo ponašanje u kavezu, gdje je tijekom predstavljanja svog protivnika došao sve do njega te mu se unio u lice. Ricky Bandejas sve je to hladno promatrao, sačuvavši ono glavno za borbu, piše Fight Site.

A tamo je ušutkao Gallaghera na najbolji mogući način. Sve je trajalo manje od tri minute, nakon što je Gallagher prvi put bio uzdrman udarcem desnom rukom, a malo nakon toga je i završen. Lijevi high kick završio je u njegovom vratu, on na podu, a nekoliko udaraca u parteru je samo završilo ovu priču.

Bellator 204 Highlights Izvor: Društvene mreže

Koliko je Gallagherovo ponašanje prešlo granice dovoljno svjedoći reakcija publike, koja je s ogromnim ovacijama popratila njegov poraz.

Kod proglašenja pobjednika 'pokisli' Gallagher ipak je iskreno zapljeskao suparniku...