BURAN ŽIVOT GOLFERA

Tiger malo ljubi, malo razbija, pa se malo ispričava

02.12.2009 u 20:12

Bionic
Reading

Svjetska superzvijezda golfa, nakon višegodišnjeg švrljanja s jednom konobaricom i priznanja nevjere supruzi Elin, skrivio je pomalo bizarnu automobilsku nesreću koja još nije u potpunosti rasvjetljena. Sad se ispričao svojim navijačima za laži

Najbolji svjetski golfer Tiger Woods u srijedu je u priopćenju objavljenom na svojoj web-stranici priznao da je iznevjerio obitelj, ističući da 'svim srcem žali zbog toga što je zgriješio', prenose američki mediji.

'Nisam bio iskren prema vrednotama i ponašanju koje zavrjeđuje moja obitelj', rekao je Woods, ponudivši 'duboku ispriku' svojim obožavateljima.

Woods, najbogatiji svjetski sportaš, nalazi se u žiži interesa američke javnosti od petka kada je doživio čudnu prometnu nesreću, udarivši usred noći svojim terencem u hidrant i drvo u dvorištu svog susjeda kod Orlanda na Floridi.

Nakon toga su američki tabloidi izvijestili da je nesreća posljedica burne bračne svađe sa suprugom Elin Nordegren, zbog Woodsove nevjere, što je demantirao i on, i navodna ljubavnica, hostesa iz New Yorka Rachel Uchitel.

Međutim, u srijedu je magazin US Weekly na naslovnici donio priču u kojoj se navodi da je konobarica iz Los Angelesa Jaimee Grubbs već 31 mjesec u ljubavnoj vezi s Woodsom, nakon čega je uslijedilo njegovo priopćenje.

Grubbs je kazala za US Weekly da je upoznala Woodsa u noćnom klubu u Las Vegasu nakon Masters turnira 2007., dva mjeseca prije nego je njegova supruga Elin rodila prvo dijete. Grubbs tvrdi da je od tada imala više od 20 ljubavnih susreta s Woodsom, te da vezu može dokazati s više od 300 SMS poruka.

U srijedu je US Weekly na web stranici objavio i navodnu Woodsovu poruku na telefonskoj sekretarici, koju je ostavio za Grubbs 24. studenoga, tri dana prije čudne nesreće na Floridi.

U svom priopćenju u srijedu Woods ne iznosi pojedinosti o navodnoj vezi, već samo općenite isprike i obećanje da će ubuduće nastojati biti bolja osoba, suprug i otac.

Slavni golfer, koji je u 2008. samo od sponzora zaradio 105 milijuna dolara, do sada je bio poznat po ljubomornom čuvanju svoje privatnosti na kojoj nije bilo mrlje. U priopćenju priznaje da sve do sada nije u punoj mjeri shvaćao što ustvari znači biti pod stalnom prismotrom tabloida.