DERBI NA OLD TRAFFORDU

Tevez: Briga me što će me navijači vrijeđati

08.02.2011 u 16:03

Bionic
Reading

Sljedećeg tjedna u engleskoj ligi je na rasporedu gradski derbi između Manchester Uniteda i Cityja. Takvi ogledi počesto su jako naelektrizirani i to će sasvim sigurno na svojoj koži osjetiti Carlos Tevez koji je svojedobno nosio dres Uniteda, a sada će na Old Trafford istrčati u dresu Cityja

Na Old Traffordu će u subotu snage odmjeriti domaći Manchester United i najveći gradski mu rival City. Na Unitedov travnjak ponovno će istrčati Carlos Tevez koji je nosio dres 'crvenih đavola', ali ovog puta će biti na 'krivoj strani'. Svjestan je Argentinac da ga domaći navijači neće dočekati pjesmom.

'Brige me što će me ljudi na Old Traffordu vrijeđati i zviždati mi. To me ne zabrinjava niti me zabrinjava igranje na Unitedovom stadionu. Vrijeđali su me i prošle sezone, no razumijem ih. Kao navijač, vi branite svoj klub, a ja ću sada biti na suprotnoj strani. Ipak, Unitedovi navijači mi ne mogu zamjeriti da nisam davao sve od sebe dok sam nastupao za Manchester United. Jedino vjerojatno ne razumiju razloge zbog čega sam otišao', kazao je Tevez koji tvrdi da je navikao da suparnički navijači vrijeđaju i zvižde:

'Ja sam profesionalni nogometaš i uvijek vas vrijeđaju i zvižde vam kada ste na terenu. To je cijena koju ponekad morate platiti, no to me nimalo ne dira.'

Za Teveza su ogledi protiv gradskog rivala uvijek nešto posebno.

'Derbi utakmice su uvijek nešto prekrasno. Uživao sam u takvim utakmicama i u Argentini i u Brazilu, no u Engleskoj je to nešto posebno. Igrati protiv Manchester Uniteda je velika stvar, ali ne zbog neke osobne osvete, već je jedino važno da osvojimo bodove. Mi želimo doći na Old Trafford i pobijediti', završio je argentinski napadač.