baš je pehist

Teška ozljeda golmana reprezentacije koja igra protiv Hrvatske na SP-u; nesretnik je odmah završio na operaciji i ne ide u Katar!

Bionic
Reading

Golman kanadske reprezentacije Maxime Crepeau propustit će Svjetsko prvenstvo u Katru nakon što je slomio desnu nogu u finalu MLS kupa tijekom vikenda...

Golman MLS momčadi FC Los Angeles Maxime Crepeau (28), za kojeg se očekivalo da će biti jedna od rezervi Milanu Borjanu u Katru, ozlijedio se tijekom produžetka u sudaru zbog kojeg je zaradio crveni karton.

Crepeau je izašao iz svog kaznenog prostora u pokušaju da onemogući napadača Philadelphia Uniona Coryja Burkea u postizanju gola u 116. minuti utakmice... U toj su se intervenciji njih dvojica sudarila, a kanadski je golman ostao ležati u bolovima na terenu prije nego što je iznesen. Nesretni je Crepeau slomio desnu nogu te je odmah operiran.

SP u Katru sigurno neće vidjeti, a pitanje je kad će se uopće vratiti na teren jer ozljeda je sama po sebi teška te ga očekuje dug oporavak. Mala mu je utjeha to što je njegov FC Los Angeles na kraju slavio i osvojio Kup...

Kanada je na SP-u u Katru u skupini s Hrvatskom, Marokom i Belgijom. Prvi susret igra baš protiv Belgije 23. studenog, dok će s Hrvatskom snage odmjeriti 27. studenog od 17 sati.

Prije SP-a će Kanađani odigrati prijateljske utakmice protiv Bahreina 11. studenog i Japana 17. studenog.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal