debitirao u NBA-u

Teodosić oduševio trenera; evo kako je duhovito opisao njegovu igru

02.10.2017 u 15:46

Bionic
Reading

U svojoj prvoj NBA utakmici srpski playmaker Miloš Teodosić oduševio je američke komentatore atraktivnim asistencijama

U utakmici NBA predsezone momčad LA Clippersa poražena je na Havajima 113:121 od Toronto Raptorsa, a 30-godišnji Miloš Teodosić ubilježio je u 25 minuta osam asistencija, od kojih su neke bile zaista atraktivne. Tome je dodao dvije ukradene lopte.

Iako Teodosić šuterski nije bio raspoložen i nije uspio ubaciti nijednu loptu u koš (promašio je svih pet šutova iz igre), ipak je dobio pohvalu svog trenera Doca Riversa. Pogotovo za igru u prvoj četvrtini, u kojoj je čak pet puta asistirao, uz dodatak kako je svako uspješno dodavanje bilo popraćeno ovacijama s klupe Clippersa. Naravno, oduševljeni su bili i TV komentatori, što se može čuti u priloženom videu:

'Iskreno ne znam je li bio pod pritiskom zbog debitantskog nastupa. On je došao u NBA s velikom željom da dokaže kako može biti velik i ovdje. Svi vjerujemo u njega. Nije nikakva slučajnost to što DeAndre Jordan postaje Usain Bolt s Teodosićem na parketu', kazao je Rivers nasmijavši sve novinare svojom izjavom.

'Znate, Milošev osjećaj za igru i talent za asistiranje tjeraju Jordana da puno trči i da mijenja pravac kretanja u punoj brzini. To je način na koji Miloš transformira našu momčad', dodao je Rivers.